Shërbimet e ofruara nga Klinikat dentare të Albamia Dent

fix

Devitalizacione dhëmbi

Kirurgji orale

Implantet dentare

Terapia konservative

Info.të dhënat personale

Dentistët Shqipëtar - Turizëm Dentar në Shqipëri

Ortodoncia

Endodonticia

Stomatologji estetike

Kirurgjia Maxillo-facciale

Parodontologjia

Implantology

Zbardhje dhëmbësh

Implantet dentare

Higjiena e dhëmbëve

{

info@albaniadent.com

© 2016 Nga Albania Dent - Dentistët në Shqipëri - Turizëm Dentar në Shqipëri - Rruga Pavarsia, 2008 Durrës (shiko në hartë) Tel: +39 3314041848

Faseta dentare porcelani 

Fasete dentare porcelani ose te ashtuquajturat fasete estetike

Faceta dentare prej porcelani

"Në stomatologji, veneers janë të hollë fletët e qeramike (porcelani dhe vitrified)[1] ose të përbëra resins që aplikohen në sipërfaqen e dhëmbë të shëndetshëm për të ndryshuar pamjen e ngjyrës dhe formës, nganjëherë edhe për të ndryshuar parametrat e përtypjes.[2] aplikimi është kryer në disa seanca, kërkon rëndë e dhëmbëve, dhe kërkon anestezi.[1] E bashkimit në mes të të dhembin dhe i jap një lustër është bërë duke përdorur një çimentos rrëshirë të përbëra. Një lloj i veçantë i veneers janë veneers që janë shtesë ose jo-invazive, gjithashtu i quajtur no-prep: këto janë predha të pllakave të ultra-hollë[3] që janë të karakterizuar të jetë e trashësinë e një lente kontakti (0.3-0.5 mm). Për shkak të tyre finesë mund të mos jetë e nevojshme lëmues e dhëmbëve dhe, pra, jo edhe në anestezi.[4]"

                                                                        Nga Wikipedia

{

Por si nuk e personazheve, të tregojnë dhe të sportit që të ketë gjithmonë një buzëqeshje në mënyrë të përsosur? Zbulohet sekreti: veneers e dhëmbëve!

 

{
{

Veneers dentare quajtur edhe veneers estetiche - pyetjet e bëra më shpesh

Rimeso prej porcelanieyJpdCI6IkZhY2NldHRlIGVzdGV0aWNoZSIsImVuIjoiQWVzdGhldGljIHZlbmVlcnMiLCJkZSI6IsRzdGhldGlzY2hlIFZlbmVlcnMiLCJmciI6IlBsYWNhZ2VzIGVzdGjpdGlxdWVzIiwiZXMiOiJDYXJpbGxhcyBlc3TpdGljYXMiLCJhbCI6IkZhY2V0ZSBlc3RldGlrZSJ9Faceta eyJpdCI6IkZhY2NldHRlIGRlbnRhbGkgbWlnbGlvcmFubyBpbCBzb3JyaXNvIiwiZW4iOiJEZW50YWwgdmVuZWVycyBpbXByb3ZlIHNtaWxlIiwiZGUiOiJaYWhucHJvdGhlc2VuIHZlcmJlc3Nlcm4gZGFzIEzkY2hlbG4iLCJmciI6IkxlcyBmYWNldHRlcyBkZW50YWlyZXMgYW3pbGlvcmVudCBsZSBzb3VyaXJlIiwiZXMiOiJMYXMgY2FyaWxsYXMgZGVudGFsZXMgbWVqb3JhbiBsYSBzb25yaXNhIiwiYWwiOiJGYWNldGUgZGVudGFyZSBw63JtaXLrc29qbusgYnV663Flc2hqZW4ifQ==eyJpdCI6ImxhbWEgc290dGlsZSAtIGZhY2NldHRhIGRlbnRhbGUiLCJlbiI6InRoaW4gYmxhZGUgLSBkZW50YWwgdmVuZWVyIiwiZGUiOiJk/G5uZSBLbGluZ2UgLSBaYWhudmVyYmxlbmR1bmciLCJmciI6ImxhbWUgbWluY2UgLSBwbGFjYWdlIGRlbnRhaXJlIiwiZXMiOiJob2phIGRlbGdhZGEgLSBjYXJpbGxhIGRlbnRhbCIsImFsIjoibGFtYSBzb3R0aWxlIC0gZmFjY2V0dGEgZGVudGFsZSJ9
Create a website