Harta e faqes

Shërbimet e ofruara nga Klinikat dentare të Albamia Dent

fix

Devitalizacione dhëmbi

Kirurgji orale

Implantet dentare

Terapia konservative

Info.të dhënat personale

Dentistët Shqipëtar - Turizëm Dentar në Shqipëri

Ortodoncia

Endodonticia

Stomatologji estetike

Kirurgjia Maxillo-facciale

Parodontologjia

Implantology

Zbardhje dhëmbësh

Implantet dentare

Higjiena e dhëmbëve

{

info@albaniadent.com

© 2016 Nga Albania Dent - Dentistët në Shqipëri - Turizëm Dentar në Shqipëri - Rruga Pavarsia, 2008 Durrës (shiko në hartë) Tel: +39 3314041848

Implantet dentare

Sa kushton një implant dentar në Shqipëri?

Proteza dentare përdoret për të rehabilituar funksionet gojore të pacientëve duke zëvendësuar dhëmbët natyrorë që mungojnë me elemente artificiale të dhëmbëve. Proteza totale në rezinë, e quajtur dentier, zëvendëson një ose të dy harqet e dhëmbëve që mbështeten vetëm në mukozën dhe në kockën e pacientit. ​

Leggi di piùÇfarë është një implant dentar?


Implanti dentar është një vidë i titani që zëvendëson rrënjën natyrore të dhëmbit që mungon. Implanteve të vendosura  në kockat maksilare u applikohet nje perno (kunj) monkone i quajtur ndryshe abutment që sherben per te mbajtur koronen me vidhosje ose me çementim (ngjitje). Në këtë mënyrë dhëmbi është rikrijuar tërësisht, që nga struktura e brendshme deri te kurora e jashtme.

Implantet dentare përdoren për të zëvendësuar në mënyrë të sigurtë dhëmbët e hequr ose të dëmtuar. Dentistët tanë në Shqipëri të specializuar në implantet dentare ju ofrojnë shërbime me cilësi të lartë dhe me çmime shumë të leverdisëshme.

Implant dentar është një procedurë komplekse. Gjatë vizitës së parë dentare dentisti ynë do të bëjë një vlerësim të detajuar të gjendjes tuaj klinike dhe do të formulojë një diagnozë të bazuar edhe në informacionin tuaj të mëparshëm mjekësor. Dentisti gjithashtu do të formulojë një plan të plotë të kurimit të dhëmbëve.

Procedura për vendosjen e implantit dentar 

{


Implantet dentare moderne bazohen në procesin e integrimit të kockave, në saje të të cilave disa materiale të tilla si titani bashkohen me kockën e nofullës. Titani dhe lidhjet e titanit janë metalet më të përdorura në implantet dentare dhe kockat. Periudha e nevojshme për implantin për t'u bashkuar me kockën është ndërmjet 3 dhe 12 muajsh, në varësi të gjendjes shëndetësore të pacientit. Dentistët tanë shqiptarë punojnë me materialet nga më të mirat për të mos patur probleme të kompatibilitetit.


Hapi i parë konsiston në vendosjen e shtyllës së implantit me ndihmën e një vide prej titani e destinuar për të zëvendësuar rrënjën e dhëmbit të hequr. Një kurorë, proteza dentare ose dhëmb artificiale fiksohen menjëherë nëpermjet  një monkone me vidën e vendosur më parë, me ngjitje ose vidhosje. Implantet dentare janë  bazë e protezave që mund të jenë të fikse ose të lëvizshme.

Nëse jeni të interesuar të vendosni implant dentar mos hezitoni të na kontaktoni .

Implantet dentare rrojnë në kohë, duke arritur një kohëzgjatje prej 20 deri në 25 vjet. Sido qoftë, mirëmbajtja është shumë e rëndësishme dhe pacienti duhet të bashkëpunojë me dentistin për të ruajtur implantin dentar. Higjiena e gojës është jashtëzakonisht e rëndësishme sëbashku me kontrollet periodike te dentisti. Dentistët tanë mund t'ju japin këshilla të specializuara për të parandaluar problemet dentare.

Nëse jeni të interesuar për implantet dentare në Shqipëri, ekipi ynë i dentistëve profesionistë mund t'ju ndihmojë të fiksoni një takim për të bërë një plan kurimi të detajuar sipas eksigjencave dhe nevojave tuaja. Ne mbetemi në dispozicionin tuaj të plotë për t'ju informuar më shumë për një kurim sa më të mirë për shëndetin tuaj

{

Në klinikat tona dentare, në sajë të stafit të mjekëve me përvojë në kirurgji dentare të avancuar, heqja e implanteve kryhet me më pak invazivitet dhe sigurinë më të madhe të mundshme.
Gjithkush e njeh efektin e shëmtuar si pasojë e mungesës së një ose më shumë dhëmbëve, por pak e dinë dëmtimin e nivelit të eshtrave dhe shqetësimet që lidhen me përtypjen që kjo mungesë krijon. Implantet dentare shmangin këto probleme duke rivendosur dhëmbë të fortë dhe të fortë me një pamje absolutisht të natyrshme, në sajë të përdorimit të materialeve më të fundit. Revoluciononi jetën tuaj dhe buzëqeshni përsëri.


Sa kushton një implant dentar në Shqipëri?

Implantet dentare në çmimet e çmimeve të Shqipërisë. Prej € 350, një hark i plotë me 12 dhëmbë në 4 implantet duke filluar nga 1950 €

Sigurisht arsyeja kryesore që shtyn aq shumë italianë të bëjnë turizmin dentar në Shqipëri për të bërë implantet dentare, janë çmimet e ulëta që ofrojnë klinika dentare në Shqipëri.

Materialet që përdoren janë të certifikuara dhe të garantuara për të ofruar shërbimin më të mirë të mundshëm për të gjithë pacientët, me kosto të ulët.

Çmimet e nevojshme për implantet dentare në Shqipëri janë dukshëm më të ulëta se ato në Itali dhe në vendet e tjera evropiane, gjë që i lejon shumë njerëzve të zgjidhin përfundimisht problemet e tyre të kujdesit dentar në Shqipëri me kursime deri në 60%

Për të marrë informacion rreth çmimeve të implanteve dentare në Shqipëri dhe për të marrë një kuotë të lirë dhe të personalizuar ju mund të na kontaktoni duke përdorur formularin e duhur duke na dërguar panoramën e dhëmbëve. Marrja e implanteve dentare në Albani është e mundur për të gjithë falë çmimeve të reduktuara dhe përvojës së mjekëve të klinikave tona që do t'ju garantojnë një punë të qëndrueshme dhe përfundimtare.

{
Create a website