Harta e faqes

Shërbimet e ofruara nga Klinikat dentare të Albamia Dent

fix

Devitalizacione dhëmbi

Kirurgji orale

Implantet dentare

Terapia konservative

Info.të dhënat personale

Dentistët Shqipëtar - Turizëm Dentar në Shqipëri

Ortodoncia

Endodonticia

Stomatologji estetike

Kirurgjia Maxillo-facciale

Parodontologjia

Implantology

Zbardhje dhëmbësh

Implantet dentare

Higjiena e dhëmbëve

{

info@albaniadent.com

© 2016 Nga Albania Dent - Dentistët në Shqipëri - Turizëm Dentar në Shqipëri - Rruga Pavarsia, 2008 Durrës (shiko në hartë) Tel: +39 3314041848

Poliklinika dentare  KsenonDent Durrës  Shqipëri

{

Spitali dentare KsenonDent të Durazzo, është një qytet Qendra Dentare Specialist që ofron një numër të shërbimeve të cilësisë më të lartë


Shërbimet tona të ndryshme të kopeve të stomatologjisë, orthodontics dhe implantology, implantet dentare, orthodontics, estetikë, zbardhjen e dhëmbëve, protezat, maska, estetike dhe të padukshme orthodontic

Spitali dentare KsenonDent është në dispozicionin tuaj për të kënaqur çdo nevojë dentare dhe estetikë, në sajë të përvojës dhe profesionalizmit të stafit të saj dhe përdorimin më të mirë të pajisjeve në dispozicion në sektorë të ndryshëm.


Të reja, teknologjisë moderne, Mjekësor të vazhdueshëm Profesional përditësimin{

Spitali dentare KsenonDent është një strukturë Dentare ofron pacientëve më të teknologjive moderne dhe mjekët në zhvillimin profesional të vazhdueshëm. Një njësi dixhitale Kthye në Stomatologji për Ortopanoramiche, lazer operacione Dentare, një Dhëmbëve në Laborator brenda , të na lejojë për të përmbushur të gjitha kërkesat funksionale dhe estetike tonë pacientëve në disa seanca, për të siguruar cilësinë e shërbimit dentar në çmimet e ulëta cost. Ne jemi vazhdimisht në kërkim të pajisjeve, materialeve dhe teknologjive mjekësore më të reja në treg për të ofruar tonë pacientët rezultate të shkëlqyera.

{

Qendra dentare e Ksenon Dent është sinonim i një përvoje dhe azhornim i vazhdueshëm.  Për Ksenon Dent, vëmendja për nevojat e pacientit është në vendin e parë, kështu që ne kemi zhvilluar metoda të reja në kuadrin e shërbimeve dentare, ne jemi të pajisur me mjete të një cilësie të lartë, moderne që na garantojnë për të zgjidhur problemet tuaja. në një kohë rkord dhe pa asnjë komplikacion.

Për të parë çmimi dhe kosto e shërbimit dentar Shqipëri, të zbatuar nga poli klinikë Ksenon Dent, ju lutem klikoni në linkun e mëposhtëm

Lista e çmimeve Poli klinika dentare Ksenon Dent


Profesionistë të curave dentare në Durrës  e në mbarë Shqipërinë


{

Profesionistët e trajtim dentar në Durrës dhe në Shqipëri

Klinikë dhe Specialist Ksenon të Dhëmbëve, është e vendosur në Rrugën " Pavarsia Lagjen 13 Durrës


Klinika është një dental center i specializuar në shërbimet dhe trajtimet dentare, por edhe në orthodontics, implantology, implantet dentare, orthodontics, estetike, zbardhjen e dhëmbëve, lazer të dhëmbëve për proteza, maska, estetike dhe të padukshme orthodontic.

Përveç dhëmbëve trajtimet për mirëqenien e të buzëqeshje tuaj, Klinika kryen një numër i ndërhyrjet e kirurgjisë estetike plastike dhe

Poliklinika  Ksenon Dent është një qëndër e rëndësishme e shërbimeve dentare jo vetëm në Durrës por edhe më gjerë


Klinika jonë ofron pacientëve të saj teknologjitë më moderne dhe mjekët specialistë në përditësimin e vazhdueshëm profesional.

Një njësi e Radiologjisë Digital për Ortopanoramica Dentare , një Laser Dentare, një laborator dentar,  na mundësojnë për të përmbushur të gjitha kërkesat estetike dhe funksionale të pacientëve tanë në pak seancave, duke siguruar cilësinë e shërbimeve dentare me çmime e kosto të ulët. Ne jemi vazhdimisht në kërkim të pajisjeve, materialeve dhe metodologjive më inovative në treg për t'i ofruar pacientëve tanë rezultate të shkëlqyera.Qendra dentare e Ksenon Dent është sinonim i një përvoje dhe azhornim i vazhdueshëm.  Për Ksenon Dent, vëmendja për nevojat e pacientit është në vendin e parë, kështu që ne kemi zhvilluar metoda të reja në kuadrin e shërbimeve dentare, ne jemi të pajisur me mjete të një cilësie të lartë, moderne që na garantojnë për të zgjidhur problemet tuaja. në një kohë rkord dhe pa asnjë komplikacion.

Ekipi ynë - Poliklinika dentare  KsenonDent Durrës Albania
{
{

Dr. Felice Stanzione

Doktor, Kirurg, Implantolog

Dr. Gennaro De Sena

Dentist, Parodontolog Implantolog, Kirurg

{
{
{

Dr. Dorina

Doktor në stomatologji

Dr. Anisa

Doktor në stomatologji

Dr. Keliana

Doktor në stomatologji

Adresa jonë

Rruga Pavaresia

2008 Durrës

Sqipëri

Orari i operacionit

Hene- Premte:  08:00 - 19:00

Shtune:                   09:00 - 15:00

Diel:              Mbyllur

Create a website