Harta e faqes

Shërbimet e ofruara nga Klinikat dentare të Albamia Dent

fix

Devitalizacione dhëmbi

Kirurgji orale

Implantet dentare

Terapia konservative

Info.të dhënat personale

Dentistët Shqipëtar - Turizëm Dentar në Shqipëri

Ortodoncia

Endodonticia

Stomatologji estetike

Kirurgjia Maxillo-facciale

Parodontologjia

Implantology

Zbardhje dhëmbësh

Implantet dentare

Higjiena e dhëmbëve

{

info@albaniadent.com

© 2016 Nga Albania Dent - Dentistët në Shqipëri - Turizëm Dentar në Shqipëri - Rruga Pavarsia, 2008 Durrës (shiko në hartë) Tel: +39 3314041848

Preventiv për dhëmbët online 

Kërkoni një kuotë nga dentisti i lirë tani. Klinikat tona dentare do t'ju japin përgjigje brenda 3 ditëve të punës, që nga momenti që ata kanë marrë radiografinë panoramike

Plotësoni formularin tani për të marrë një vlerësim falas për kujdesin dentar

Preventiv dentar online

{

Cos'è il preventivo dentale?


Vlerësimi i dhëmbëve është një listë e personalizuar dhe e detajuar me trajtimet dentare dhe të gjitha kostot që do të bëhen për turneun dentar. Ju do të dini të gjitha shpenzimet paraprakisht, çmimi që ju do të duhet të paguani dentisti shpenzimet e udhëtimit dhe akomodimit.

Cosa devi fare per ricevere un preventivo dal dentista?


Për të marrë një vlerësim nga dentisti për kujdesin dentar ju duhet të plotësoni formularin e duhur që bashkon X-ray tuaj panoramik në versionin dixhital me përshkrimin e problemeve. Radiografi është absolutisht e domosdoshme, por disa probleme të caktuara si kariesë e vogël apo gingiviti mund të shihen vetëm në gojën e pacientit.

Një tjetër mënyrë për të marrë një kuotë nga dentisti për kujdesin dentar duhet të dërgoni me email radiografinë tuaj panoramike në versionin dixhital me përshkrimin e problemeve duke klikuar këtu


Create a website