Harta e faqes

Shërbimet e ofruara nga Klinikat dentare të Albamia Dent

fix

Devitalizacione dhëmbi

Kirurgji orale

Implantet dentare

Terapia konservative

Info.të dhënat personale

Dentistët Shqipëtar - Turizëm Dentar në Shqipëri

Ortodoncia

Endodonticia

Stomatologji estetike

Kirurgjia Maxillo-facciale

Parodontologjia

Implantology

Zbardhje dhëmbësh

Implantet dentare

Higjiena e dhëmbëve

{

info@albaniadent.com

© 2016 Nga Albania Dent - Dentistët në Shqipëri - Turizëm Dentar në Shqipëri - Rruga Pavarsia, 2008 Durrës (shiko në hartë) Tel: +39 3314041848

Turizmi dentar në Shqipëri - Si funksionon

Në këtë faqe ju do të gjeni të gjitha informacionet e detajuara që ju nevojiten, në mënyrë të qartë dhe të saktë. Falë përvojës sonë, ne mund t'ju ndihmojmë të zgjidhni klinikën më të mirë dentale të specializuar në pranimin e pacientëve italianë.

{

Ju mund të zgjidhni stomatologët më të mirë me kosto të ulët në Shqipëri, profesionistë me kualifikim të lartë për kujdesin dentar në të gjitha degët e stomatologjisë.

Si funksionon kujdesi dentar jashtë dhe turizmi dentar në Shqipëri?

Ja se çfarë duhet të bëni për të kryer të gjitha shërbimet dentare në një nga klinikat tona partnere në Shqipëri

Kërkoni një kuotë duke na dërguar X-ray panoramike

Pasi të keni vendosur të kryeni një trajtim dentar në Shqipëri, do t'ju duhet të kërkoni një vlerësim dentar për të njohur në detaje shërbimet dhe çmimet e ofruara nga klinikat tona dentare në Shqipëri. Hartimi i formës së duhur dhe bashkëngjitja e një rreze X panoramike të harqeve të dhëmbëve në versionin dixhital me përshkrimin e problemeve. Radiografia panoramike duhet të merret në një qendër radiologjike në zonën tuaj (nuk kërkohet asnjë recetë mjekësore). Është e këshillueshme që të merrni një foto dixhitale të X-ray tuaj në një sfond të bardhë dhe të shmangni përdorimin e skanerit. Vlerësimi nga dentisti është i lirë.

Marrja e vlerësimeve dhe marrja e kontaktit me klinikën

Pas shqyrtimit të kërkesës suaj, dentistët tanë do t'ju dërgojnë një e-mail me një kuotë që do të tregojë të gjitha materialet e propozuara të trajtimit dhe markat e produkteve që mund të përdoren në veçanti në rastin e implanteve dentare, si dhe tarifat korresponduese në çdo fazë të trajtimit dhe shpenzimeve për dhomën e ndenjes.
Ndonjëherë do të ndodhë që ju do të merrni më shumë vlerësime nga disa klinika të lidhura, ju do të jeni në gjendje të zgjedhni atë që i përshtatet më së miri nevojave tuaja dhe buxhetit tuaj.

Klinikat që punojmë me ofrojnë kujdes të cilësisë së lartë, megjithatë disa prej tyre mund të ofrojnë shërbime të ndryshme që lidhen me organizimin e udhëtimit dhe markat / materialet e produkteve të përdorura për kujdesin dentar. Për këto arsye mund të ketë dallime të vogla në çmimet e kërkuara.

{

Klinikat që punojmë me ofrojnë kujdes të cilësisë së lartë, megjithatë disa prej tyre mund të ofrojnë shërbime të ndryshme që lidhen me organizimin e udhëtimit dhe markat / materialet e produkteve të përdorura për kujdesin dentar. Për këto arsye mund të ketë dallime të vogla në çmimet e kërkuara.

Pranimi i buxhetit dhe emërimi

Organizimi i udhëtimeve dhe qëndrimi në Shqipëri

Ju mund të arrini në Shqipëri me ajër ose traget, nuk keni nevojë për vizë vetëm me letërnjoftimin e vlefshëm.

Arritja e Shqipërisë nga PLANE Është dukshëm mënyra më e përshtatshme, më e shpejtë dhe ekonomike. Kompanitë që fluturojnë nga qytetet kryesore të Italisë në Shqipëri janë katër:


Albawings, një kompani shqiptare e lindur në vitin 2015, punon në codeshare me Blue Panorama, që do të thotë se ata shesin të njëjtat fluturime. Në datën e objektivave të lidhura në Tiranë me fluturime direkte janë: Ancona, Bologna, Cuneo, Firence, Milano, Perugia, Rimini, Treviso, Venecia, Verona. Shpenzimet ndryshojnë shumë nga qyteti në qytet.


Alitalia, me nisje nga Roma, Bari, Genoa, Torino, Milano, Bologna, Venecia, Pisa, Verona. Vetëm Roma, megjithatë, është një fluturim i drejtpërdrejtë, të gjitha largimet e tjera ofrojnë një ndërprerje.


Panorama blu së bashku me Ernest Airlines është më e përdorura. Ajo ka fluturime të drejtpërdrejta nga Ancona, Bari, Bergamo, Bolonja, Brindizi, Cuneo, Genoa, Firence, Milano, Napoli, Perugia, Pescara, Pisa, Rimini, Romë, Torino, Treviso, Venecia, Verona. Çmimet janë të pranueshme
Ernest Airlines, kompania e re, Fly drejtpërdrejtë nga Milano, Bergamo, Bologna, Cuneo, Verona, Napoli, Piza, Venecia, Firence. Çmimet janë të përmbajtura

Arritja e Shqipërisë me FERRY. Me nisje nga Bari dhe Ancona dhe mbërritja në Durrës, trageti është një nga mjetet më të përdorura sidomos nga ata që jetojnë në jug
Si kompani kanë Adria Ferries drejtimin nga Trieste, Vlorë dhe Barit, Grandi Navi Veloci dhe Ventouris për rrugë Bari / Durrës.

Për të planifikuar qëndrimin tuaj në Shqipëri, mos hezitoni të kërkoni këshilla nga klinika juaj dentare. Shumica klinika ofrojnë strehim të lirë, hotele dhe punë të tjera me qiramarrësit e banesave të vendosura në afërsi të shtëpisë së tyre dhe do të jetë në gjendje të ju ofrojë norma ekskluzive, si dhe të marrë kujdesin e rezervimit për ju vetëm.

Klinikat tona kujdesen për transferimet dhe strehimin klinik të aeroportit-klinik, por ju

Pas mbërritjes në Shqipëri, në Tiranë me Aero ose daytrippers në Durrës ju do të përshëndet nga udhëzuesin tonë i cili do të ju shoqërojë në shtëpi dhe të ju ndihmojë për të përfunduar të gjitha formalitetet administrative.

Ju do të jeni në gjendje të nënshkruani planin tuaj të trajtimit dhe të filloni trajtimin në qetësi të plotë.

Nëse është e nevojshme, gjithmonë mund të kërkoni përkthime ose interpretime në italisht në mënyrë që të kuptoni gjithçka që ndodh dhe vazhdimisht të keni kontroll të plotë të trajtimit tuaj.

Pas trajtimit të dhëmbëve ju do të jepet një dosje me të gjithë informacionin dhe dokumentacionin që lidhet me trajtimet tuaja. Në këtë dosje gjithashtu do të gjeni garanci të vlefshme për trajtimin që keni marrë. Ju gjithmonë do të shoqëroheni me udhëzuesin tonë në aeroportin e Tiranës ose portin e Durrësit.

Create a website